is anyone here using stud.io?

Not Lego but still Lego.

Moderator: The Shadowscythe

is anyone here using stud.io?

Postby MaxRCG » Tue Jun 27, 2017 1:36 am

(THIS IS NOT SPONSORED ADVERTISING BTW)
Stud.io is Bricklink's version of LDD, and I find it much better than LDD.

Stud.io comes with an easy to use interface and tutorial for new to CAD users, and all looks really professional too.

It also adds a multi-user method, so many people can work on the same model at the same time!

You can import your Ldraw and LDD models into Stud.io, so i strongly recommend changing.

Go to https://studio.bricklink.com/v2/build/studio.page to get it!
(AGAIN, THIS IS NOT SPONSORED ADVERTISING)
Image
User avatar
MaxRCG
Champion
Champion
 
Posts: 13
Joined: Wed Jan 11, 2017 2:22 pm
Location: OH ITS SCOTLAND ALL YA ENGLISH SHI... Oh sorry, that went a bit far.

Re: is anyone here using stud.io?

Postby Hiremas Alkerith » Tue Jun 27, 2017 3:07 am

I use stud.io and it's Ossum
:<3:  :godwin:
AnnoyedZebra wrote: why is the dork knights groin shiny?

Stubby wrote:It's a dork in shining armor. Really, if you're going to be a dork knight, the dork has to be the shiniest part.


Have a look at my current forum battle!
User avatar
Hiremas Alkerith
Cannon Fodder
 
Posts: 373
Joined: Wed Mar 01, 2017 4:53 am
Location: I'm here, I'm there, I'm everywhere. So beware.

Re: is anyone here using stud.io?

Postby Omega Prime » Wed Jun 28, 2017 4:20 pm

I use it as well.
Captain-Camper wrote:Brikwars: efficiency is our specialty


Image
User avatar
Omega Prime
Minifig
 
Posts: 236
Joined: Mon May 22, 2017 5:47 pm
Location: Somewhere in space

Re: is anyone here using stud.io?

Postby Kastrenzo » Mon Jul 17, 2017 9:24 am

stud.io won't work on my computer anymore

eversince I switched to windows 10 it crashes when importing designs.  pisses me off
Image
Actually, it's a fuck off machine, haven't you ever seent one before?
User avatar
Kastrenzo
all I have is anthrax and rage
 
Posts: 613
Joined: Fri Dec 16, 2011 10:49 am
Location: Poopin in heaven

Re: is anyone here using stud.io?

Postby Omega Prime » Mon Jul 17, 2017 10:48 am

Really? It works fine on my windows 10 laptop... I think it's just your copy that's bad, because it should work.
Captain-Camper wrote:Brikwars: efficiency is our specialty


Image
User avatar
Omega Prime
Minifig
 
Posts: 236
Joined: Mon May 22, 2017 5:47 pm
Location: Somewhere in space

Re: is anyone here using stud.io?

Postby Hiremas Alkerith » Mon Jul 17, 2017 4:39 pm

Omega Prime wrote:Really? It works fine on my windows 10 laptop... I think it's just your copy that's bad, because it should work.

Same here. It works fine for me in windows 10... :???:
AnnoyedZebra wrote: why is the dork knights groin shiny?

Stubby wrote:It's a dork in shining armor. Really, if you're going to be a dork knight, the dork has to be the shiniest part.


Have a look at my current forum battle!
User avatar
Hiremas Alkerith
Cannon Fodder
 
Posts: 373
Joined: Wed Mar 01, 2017 4:53 am
Location: I'm here, I'm there, I'm everywhere. So beware.


Return to LDD Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest