Page 1 of 1

Halp! Halp!

Posted: Thu Nov 01, 2018 10:21 pm
by baconquistador
Hey, so for the past couple days I've been trying to post a battle to Reports, and whenever I get so far into the photos it just stops working whenever I try to hit preview or send. Is there a post size limit I've forgotten about? I took about a year break a while back so everything about technical stuff (like where to put this post)has eluded me. ERROR assistance required ERROR

Re: Halp! Halp!

Posted: Thu Nov 01, 2018 10:38 pm
by Kommander Ken
What's the exact message you're getting? Can you screen cap it for us?

Re: Halp! Halp!

Posted: Fri Nov 02, 2018 4:58 am
by ninja_bait
Kastrenzo also discovered that there was a size limit to posts, though we didn't figure out what it actually was. I would just break up the report into multiple posts.

Re: Halp! Halp!

Posted: Fri Nov 02, 2018 2:26 pm
by baconquistador
Kommander Ken wrote:What's the exact message you're getting? Can you screen cap it for us?
It was an error four-zero-something, "failed to send data" :? I'll try breaking up the post first and see what happens

Re: Halp! Halp!

Posted: Fri Nov 09, 2018 8:20 am
by Kastrenzo
I don't know if it was ever actually confirmed if that was the problem, When I encountered the problem I was always trying to do it from a work computer, which is an amazing piece of junk

Howvever if it's what I think it is, it can be quite nasty because once you post it, you can't even go back and edit it, really. because it will just crap out every time you try to change an overly-yuuuge post